keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Herman

Turkulainen ravintola Herman löytyy usein kärkisijoilta, kun Helsingin ulkopuolisia ravintoloita pannaan paremmuusjärjestykseen.

Vaikka logossa edelleen kummittelee sana panimoravintola, ei omia oluita ole pantu enää sen jälkeen, kun panimomestari jäi eläkkeelle. Sen sijaan laadukas klassinen ruoka on edelleen Hermanin tunnusmerkki.

Ruokalistan runkona on useita perinteikkäitä annoksia, mutta tylsä se ei silti ole. Ranskalaisia klassikoita piristetään onnistuneesti pääosin skandinaavisilla vivahteilla. Sisustuksessa klassisuutta ei ole onnistuttu yhtä menestyksekkäästi ilmentämään, sillä se näyttää ennemmin hieman aikansa eläneeltä. Herman sijaitsee vanhassa purjetehtaassa Aurajoen rannassa, ja sitä tunnelmaa voisi sisustuksessa hyödyntää enemmän. Palvelu on sujuvaa ja hinta kohdallaan.

Turku ei ole hullumpi ravintolakaupunki, sillä Hermanin lisäksi kehuja ovat saaneet ainakin Mami, Sergio's ja Smör, joissa kaikissa voi herkutella myös omalla rahalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti