tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lihakauppa Roslund

Lihakauppa Roslund on muuttanut Vanhan kauppahallin remontin tieltä Hietalahden halliin ja avannut samalla lihakaupan kylkeen laadukkaita burgereita ja hodareita tarjoavan pienen ravintolan.

Roslundin tiskillä saa henkilökohtaista palvelua. Pekoni paistetaan asiakkaan toiveen mukaan ja maistiaisiakin tarjoillaan tiskin yli. Rosburgerin pihvi on erinomaisesti paistettu, eli juuri ja juuri kypsä kuten porsaanlihaa sisältävän jauhelihapihvin kuuluukin. Juusto on maukasta kypsää cheddaria, ja chilimajoneesi tuo mukavasti potkua hampurilaiseen. Muuten hyvä hampurilainen kompastuu usein surkeaan sämpylään, mutta Roslundilla ongelma on ratkaistu maukkaalla briossi-tyylisellä hampurilaissämpylällä.

Roslundin idea tuoda halliin laadukasta pikaruokaa Vanhasta kauppahallista tuttujen kebabtiskien sijaan on erinomainen. Kokonaisuudessaankin Hietalahden hallin valikoima näyttää lupaavalta; muun muassa lihakauppa Nice to meat Hki on pihvitarjonnallaan hyvä lisä perinteisiin hallin lihakauppoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti