Viime syksynä Aleksanterinkadulla avattu La Torrefazione lienee tämän hetken kiinnostavin kahvila Helsingissä. Jo sijainti ja konsepti takaisivat sille riittävän asiakaskunnan, mutta kiinnostavaksi paikan tekee intohimo kahviin. Kahvilan yhteydessä toimii paahtimo, ja torrelaisten päämääränä onkin täydellisen espresson metsästys, ei mukiinmenevän kahvin aikaansaaminen.
Kahvila tuntuu olevan jatkuvasti täynnä, mutta ainakin lounasajan ulkopuolella paikat ovat aina löytyneet tiskillä jonottamisen aikana. Jokainen La Torressa juomani kahvi on ollut erinomainen. Keskittyminen kahviin näkyy valitettavasti inspiraation puutteena leivonnaisvalikoimassa. Aamiainen ja lounas odottavat vielä testaamista.
sunnuntai 14. helmikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti