keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Timbaali

Etanaravintola Timbaali on ilahduttanut Porvoossa ruokailijoita jo yli kymmenen vuotta. Ravintola toimii Raatihuoneentorin laidalla viehättävässä puutalossa, jossa on myös tunnelmallinen terassi.

Ruokalista on kattava, ja etanattomia vaihtoehtoja on riittävästi. Alkuruokavalintana valkosipulietanat oli ehkä hieman tylsä, mutta onnistunut. Valkosipulivoissa oli riittävästi yrttejä ja valkosipulia, mutta suolaa olisi saanut olla reilummin. Suolattomuus on tyypillisin ongelma valkosipulietanoissa, mutta onneksi korjattavissa pöydässä. Leipä oli liian kevyesti paistettua ja jotain tuttua raakapakastetta, mutta maullaan valkosipulietanat toki peittävät helposti niin leivän kuin valitun juomankin. Pääruoat olivat mainioita eikä laskukaan säikäyttänyt.

Pariksi päiväksi Porvoossa riittää hyvin herkuteltavaa kohtuulliseen hintaan. Hyviä ravintoloita on muutama, ja lisäksi idylliset kahvilat tarjoavat omia leivonnaisiaan. Timbaali kannattaa ehdottomasti ottaa matkaohjelmaan, kun vierailee Porvoossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti