keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Krog Madame

Kampissa sijaitsevaan Marttojen taloon aukesi helmikuussa monipuolinen ravintola: Krog Madame on ainakin baari, kahvila ja bistro, ja siellä on tarjolla karaokea ja cocktaileja sekä välimerellistä ruokaa. Onneksi Krog Madamen eri toiminnot eivät kuitenkaan ole samassa tilassa, joten bistro sopii hyvin myös rauhalliseen illanviettoon.

Krog Madamen tapasvalikoima kuuluu alkuruokana kaikkiin annoksiin ja maksaa pääruoaksi syötynä 15 euroa. Edulliselle hinnalle löytyy kuitenkin pätevä syy: lähes kaikki tapakset ovat pääosin purkkitavaraa. Tämä on tapaslautasilla yleinen ongelma, eikä tilannetta voi pelastaa lisäämällä pari itse tehtyä salaattia purkkiherkkujen joukkoon.

Pääruoaksi nautittu entrecôte oli hyvin kypsennetty, mutta suositellut lisäkkeet eivät sopineet kokonaisuuteen. Sama ongelma oli jättikatkaravuissa, sillä lisäkkeeksi tarjoiltu valkoinen patonki ei toiminut aasialaisten makujen kanssa. Jälkiruoaksi valitut letut olivat pettymykseksi kylmiä ja crema catalana todella makea. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä ja aktiivista.

Hieman huolellisemmin laaditulla ruokalistalla Krog Madame voisi yltää hyväksi seurusteluravintolaksi. Pienempi valikoima pidemmälle valmistettuja tapaksia ja enemmän kokonaisuutena mietityt pääruoat auttaisivat jo paljon. Ja syövätkö libanonilaiset lettunsa tosiaan kylminä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti