tiistai 12. elokuuta 2014

Passio

Keväällä avattu Passio työntyy nyt jo melko ruuhkaiselle bistrohintaisten ravintoloiden tontille ja yltää heti lajissaan kärkijoukkoon. Kolmen ruokalajin menu maksaa 45 euroa ja on oikeasti viiden ruokalajin menu. Keittiön tervehdys ei ole mikään pieni suupala, vaan alkuruoan kokoinen annos tartaria. Myös ennen jälkiruokaa tuleva makea tervehdys keittiöstä riittäisi sellaisenaan jälkiruoaksi. Annokset ovat kauniita ja pitkälle työstettyjä.

Ravintolan erikoisuutena ovat oman panimon oluet, ja suklaisen jälkiruoan kanssa tarjoiltu stout olikin onnistunut valinta. Pientuottajat ja lähiruoka ovat läsnä, kuten nykyään lähes kaikkialla.

Elokuisena lauantai-iltana ravintola ei ollut täynnä. Näin lähellä keskustaa ei kuitenkaan ole monta näin hyvää oman rahan ravintolaa, joten asiakaskuntaa pitäisi löytyä. Vaikka palvelu ei ylläkään huippuun, Passio päihittää hinta-laatusuhteessa mm. Murun mennen tullen.

1 kommentti: