sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Antiokia Atabar

Antiokia Atabar tarjoaa turkkilaisen ruoan ystäville tutun listan hummuksesta lammasruukkuun ja falafeleista baklavaan, eivätkä palvelu tai sisustuskaan tarjoa yllätyksiä.

Annokset tulivat pöytään siinä järjestyksessä kun ne valmistuivat. Mezelautaset oli tehty etukäteen jääkaappiin ja lämpimät alkuruoat saapuivat pöytään vasta yhdessä ensimmäisten pääruokien kanssa. Täsmälliseen palveluun tottuneita suomalaisia tämä hämmensi, mutta Atabarissa ei kannatta olla turhan tarkka. Palvelu oli erittäin ystävällistä, eikä lauantai-illan vatsatanssiesitys haitannut rentoa tunnelmaa.

Ruoka Atabarissa oli maukasta, erityisesti 15 euron hintaiset lihapullat jogurttikastikeessa maistuivat. Ravintola Kilim Espoon Tapiolassa päihittää kuitenkin Atabarin sekä hinnassa että laadussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti