maanantai 1. maaliskuuta 2010

Aito

Eat Helsinki -ravintolaopas tarjoaa ahkerille ravintoloissa kävijöille pientä helpotusta rahan menoon. 32 euron arvoisella oppaalla saa kaksi pääruokaa yhden hinnalla kahdessatoista Helsingin laaturavintolassa.

Ensimmäinen vierailu Eat-oppaan kanssa suuntautui ravintola Aitoon Etu-Töölössä. Kesällä 2009 avattu ravintola tuntuu saavuttaneen jo laajan asiakaskunnan, joten pöytä kannattaa varata ajoissa ainakin viikonloppuiltoina. Aito täyttääkin kaikki hyvän kortteliravintolan vaatimukset: maukkaan kolmen ruokalajin menun saa alle 40 eurolla, viinejä on kattava valikoima myös laseittain, miljöö on viihtyisä ja palvelu ystävällistä.

Aidon konsepti on tarjota konstailematonta, kotimaisiin raaka-aineisiin luottavaa ruokaa, ja siinä ravintola on myös vahvimmillaan. Illan lipsahdus oli pääruokana tarjoiltu strutsi, jonka lisäkkeenä olleen tsatsikin valkosipuli peitti muut maut alleen. Muuten illan menu oli onnistunut, kauden raaka-aineita painottava selkeä kokonaisuus. Juuri niin kuin kortteliravintolassa kuuluukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti