torstai 17. kesäkuuta 2010

Sasso

Kauppatorin laidalla sijaitseva pohjoisitalialainen Sasso on mitä mainioin paikka kesälounaalle, onhan vieressä hyvä valikoima torikahviloita kahvin ja jälkiruoan nautiskeluun. Aurinkoisena päivänä ravintola oli upean valoisa ja tunnelma kesäinen.

Alkuruoaksi nautittu parsakeitto oli erinomainen: pehmeän kermaisessa keitossa parsan herkkä maku tuli hienosti esiin. Pääruoka, miekkakalaa ja pastaa, jäi sen rinnalla mitättömäksi. Hintaa Sasson lounaalla on turhan paljon, vaikka varsinaista moitittavaa ei löytynytkään. Sasso on muutamalla käyntikerralla kuitenkin aina esittänyt tasaisen laadukasta ruokaa ja miellyttävää palvelua.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi. Olisi hauska kuulla myös, mitä annokset / ateria tuli maksamaan ja onko hinta-laatu-suhde kohdallaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, täytynee vähän laajentaa arvioita, sillä muualtakin on tullut vastaavia toiveita. Pyrimme tasapainoilemaan sen kanssa, että tietoa on riittävästi, mutta arvioista ei tule kovin kaavamaisia raportteja. Mutta hinta on kieltämättä aika olennainen osa ravintolan tietoja.

    VastaaPoista