keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Regatta

Merimelojien majan edustalla nököttävä Regatta on Helsingin sympaattisin kahvila. Pihalle leviävä kahvila ei turhia hienostele, vaan myydyimmät tuotteet lienevät kahvi ja korvapuusti. Tyhjän tilan kammoa poteva sisätila on täynnä kodikasta rojua lattiasta kattoon, ja sama huolettoman hyväntuulinen tunnelma jatkuu myös tuvan ulkopuolella. Pihalla on esimerkiksi nuotiopaikka makkaranpaistoa varten. Hyvää puustia ja mökkitunnelmaa merkittävämpi viihtyvyystekijä on kuitenkin paikan ainutlaatuinen reiluus. Santsikupista asiakas tienaa viisi senttiä, ja ilman käteistä paikalle eksyneet saavat pullakahvinsa velaksi. Regatassa on oivallettu jotain olennaista: muodikasta sisustusta tärkeämpää on aito asiakaspalvelu ja hyvä tunnelma.

2 kommenttia:

  1. Puusti regatassa ei kyllä ole mielestäni mitenkään erityisen hyvää, vaan sitä samaa raakapakastetta kuin kaikkialla muuallakin. Suurelle pullan ystävälle se oli kyllä pettymys, vaikkakin ymmärrettävää regatan tilat huomioiden.

    VastaaPoista
  2. Itse kävin 2000-luvun alkupuolella aika usein Regattan edeltäjässä (siellä käytiin ns. jälkipelit beach volley -pelien jälkeen). SE eli Merimelojien kahvila vasta oli sympaattinen pikku kahvila!!! :)

    Regattassa en sitten tykännytkään enää käydä: liian suuri, liian paljon porukkaa ja hälinää....

    VastaaPoista