maanantai 9. heinäkuuta 2012

La Table

Edellisen käynnin jälkeen La Table on muuttanut uusiin, suurempiin tiloihin Lönnrotinkadulle. Sisustuksen tyyli ja tunnelma ovat pysyneet pitkälti ennallaan, samoin ruokalistalla on yhä ajatus yksinkertaisesta ja täyttävästä bistroruoasta.

Annoksissa yksinkertaisuudesta on kuitenkin lipsuttu. Erityisesti pääruoissa komponentteja oli paljon eikä kokonaisuus pysynyt harmonisena. Sen sijaan tarjoilijan viinivalinnat olivat erinomaisia, joten ainakin tällä käynnillä palvelun laatu oli huomattavasti parantunut. Annokset ovat kuitenkin bistrotyyliin reiluja, ja kolmen ruokalajin menun jälkeen on kylläinen.

Hyviä bistroja, joista kolmen ruokalajin menun saa noin 40 eurolla, on Helsingissä nykyään paljon. Niiden rinnalla olisi kuitenkin tilaa taidolla valmistetulle pikaruoalle. Hyvää pitsaa, maukkaita burgereita ja esimerkiksi fish and chips -annoksia tarjoaville ravintoloille luulisi olevan kysyntää. Viime vuosina huikeasti kehittynyt kotimainen oluttarjonta kaipaisi rinnalleen laadukasta pubiruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti