torstai 12. joulukuuta 2013

Emo

Ravintola Emo ilmoittaa, ettei se ole bistro vaan food bar. Tunnelma on kuitenkin kaukana Emon lupaamasta vanhan ajan baaritunnelmasta, ja miljöö on Helsingin ravintoloista niin tuttu skandinaavisen pelkistetty. Emon erinomainen ruoka kuitenkin häivyttää pettymyksen miljöön osalta.

Emon ruokalista on sopivan tiivis, ja kahden hengen seuruekin saa maistella lähes koko listan läpi valitsemalla 4-5 ruokalajin menun. Annokset ovat erinomaisia, kauniita ja maukkaita, mutta hieman pieniä. Erityisen onnistuneita olivat pääruokien liemet, joissa maut olivat upean tiiviitä ja silti herkkiä. Syykin paljastui illan mittaan, kun keittiöstä salin puolelle poikkesi aiemmin Mechessä keittänyt Miki Kurkela.

Palvelu Emossa on ystävällisen rentoa, jopa tuttavallista. Sekin tuntuu olevan trendi, jonka lanseerasi onnistuneesti ravintola Kolo pari vuotta sitten. Nyt enää kaivattaisiin niitä todellisia gastropubeja ja food bareja, joissa kokonaisuus olisi rennon välitön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti