Ravintola Ask on saanut viime aikoina arvostettuja palkintoja. Ensin Suomen gastronomien seura valitsi sen vuoden 2014 ravintolaksi, ja sen jälkeen napsahti Michelin-tähti.
Kuuma luomu- ja lähiruokatrendi on yhä tervetullut, ovathan suomalaiset perinteiset raaka-aineet nousseet uuteen arvostukseen. Ask vie kuitenkin teeman askeleen liian pitkälle, sillä välillä nauriit ja kuusenkerkät tuntuvat olevan annosten pääasia, maun ja kokonaisuuden kustannuksella.
Ask on erinomainen ravintola, joka erottuu kaltaistensa joukosta. Palvelu on hyvää ja hinta kohtuullinen. Viinivalinnat olivat monien ruokien kohdalla suorastaan loistavia. Erittäin korkeaksi kivunneita odotuksia ravintola ei kuitenkaan lunastanut, sillä yksikään ruokalaji ei ollut täyden kympin suoritus.
Kuuma luomu- ja lähiruokatrendi on yhä tervetullut, ovathan suomalaiset perinteiset raaka-aineet nousseet uuteen arvostukseen. Ask vie kuitenkin teeman askeleen liian pitkälle, sillä välillä nauriit ja kuusenkerkät tuntuvat olevan annosten pääasia, maun ja kokonaisuuden kustannuksella.
Ask on erinomainen ravintola, joka erottuu kaltaistensa joukosta. Palvelu on hyvää ja hinta kohtuullinen. Viinivalinnat olivat monien ruokien kohdalla suorastaan loistavia. Erittäin korkeaksi kivunneita odotuksia ravintola ei kuitenkaan lunastanut, sillä yksikään ruokalaji ei ollut täyden kympin suoritus.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti