keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

KuuKuu

Etu-Töölössä sijaitsevan KuuKuun konseptia on alkuun vaikea hahmottaa. Ravintola koostuu ruokapuolesta kabinetteineen, baarista ja kesäterassista. Tarjolla on hyvä valikoima sekä oluita että viinejä ja ruokia lihapiirakasta kasvisravioleihin. Yllättävää kyllä, tämä jokaiselle jotain -konsepti toimii.

Ruokalista koostuu kestosuosikeista ja vaihtuvista annoksista. Pääruoat ovat reilun kokoisia ja juuri sitä mitä lista lupailee: selkeitä ja maukkaita annoksia suomalaiseen makuun. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima pientä suolaista, ja siksi KuuKuu sopii erinomaisesti työpäivän jälkeiseen tapaamiseen. Ravintolaa ei kannata unohtaa myöskään illallispaikkaa etsiessä, sillä KuuKuun liitutaululta löytyy päivittäin vaihtuva, kohtuuhintainen kolmen ruokalajin menu.

KuuKuun keittiö on auki lounaasta puoleenyöhön. Jos kaupungilla kiertäessä kaipaa hyvää bistro-henkistä ruokaa ja tunnelmaa, kannattaa ottaa muutama askel Töölöön päin.

1 kommentti:

  1. KuuKuu oli oikea valinta isolle seurueelle, johon kuului myös lapsia. Tarjoilijat olivat äärimmäisen kärsivällisiä ja huomaavaisia lapsia kohtaan, ja listalta löytyi lapsille sopivia annoksia ilman, että olisi pitänyt tilata nakkeja ja ranskalaisia.

    VastaaPoista