Rovaniemen valitsemisessa hiihtolomakohteeksi painoi erityisesti kaupungin kyljessä Ounasvaaralla sijaitseva laadukas ravintola Sky Ounasvaara. 80-lukua huokuvan hotellimiljöön antaa anteeksi jo ravintolan ikkunoista aukeavan maiseman takia, mutta hyvä ruoka ja välitön palvelu varmistavat nautinnollisen illallisen.
Sky Ounasvaaran menu poimii parhaita paloja pohjoisen ruoasta. Listalta löytyy kiinnostaviakin lappilaisuuksia, kuten poron kateenkorvaa. Poronfilee pääruokana on varsin hintava, mutta jokaiselle eurolle saa vastinetta. Liha on taitavasti kypsennetty ja niin mureaa ja maukasta kuin vain poro voi olla. Ihmetyttää, miksi tätä herkkua on tarjolla niin vähän muissa kuin turisteille suunnatuissa ravintoloissa.
Seuraavaakin lomakohdetta valitessani taidan kiinnittää erityistä huomiota paikan ravintolatarjontaan. Ainakin Ounasvaaralla hinta-laatusuhde oli kohdallaan.
torstai 18. maaliskuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti