sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Nolla

Nollassa on yritystä. Se on ensisijaisesti baari, mutta siellä on tarjolla myös lounas sekä bistrohenkinen ruokalista iltaisin. Viikonloppuisin Nollassa on klubi-iltoja ja lauantaisin brunssi. Konsepti henkii ideointia ja yritteliäisyyttä, mitä Helsingin ravintolaelämä kovasti kaipaa.

Pari kertaa Nollassa kokeiltu brunssi ei ole aivan vakuuttanut, vaikka hinta onkin kohtuullinen. Yleisvaikutelma paikasta on kuitenkin ollut miellyttävä, ja siksi se tuntui sopivalta valinnalta arki-illan afterworkiin. Ruokalistaa laadittaessa innovatiivisuus on kuitenkin unohtunut kokonaan, sillä listalta löytyivät tutut caesar-salaatit ja kermaiset lohikeitot. Mutta koska Nolla on ennen kaikkea baari, ruokalistan olemassaolo oli positiivinen yllätys. Listalta valittu raikas kana-avocadosalaatti maistui, joskin leipää olisi salaatin kylkeen kaivannut.

Nolla ei jää pelkäksi yritykseksi, sillä kohta kolme vuotta toiminut ravintola tuntuu saaneen vakiintuneen asiakaskunnan. Lisäksi keskeinen sijainti takaa, että Nolla on usein täynnä. Vaikka mitään kovin omaperäistä paikka ei tarjoa, on se keskustan baarien joukossa varteenotettavimpia vaihtoehtoja iltana kuin iltana.

1 kommentti:

  1. Hesarin kolumnissa harmitellaan myös ruoan puutetta baareissa:
    http://www.hs.fi/juttusarja/heikkinen/artikkeli/Hiukopala+baarissa+kevent%C3%A4isi+k%C3%A4nni%C3%A4/1135257529726

    Hiukopala tosiaan keventäisi känniä.

    VastaaPoista