maanantai 12. heinäkuuta 2010

Sea Horse

Ruokalista huokuu menneiden vuosikymmenten tunnelmaa, ja annokset ovat valtavia. Ullanlinnan perinteikäs Sea Horse, tutummin Sikala, ei jätä ketään nälkäiseksi.

Yksi parhaista ravintolakonsepteista on tarjota rehtiä, maukasta perusruokaa ja isoja annoksia kohtuulliseen hintaan. Sea Horse pyrkii tähän, mutta eksyy paikoitellen pahasti työpaikan lounasruokalan tasolle. Muoviset pöytäliinat vielä jotenkin sopivat paikan henkeen, mutta tehdasvalmisteinen salaatinkastike ja purkkikermavaahto eivät sovi mihinkään. Annokset ovat kuitenkin kauniisti aseteltuja, ja palvelu pelaa sopivan rempseästi.

Sea Horsen ruoka täyttää, muttei anna mitään muuta. Siksi ravintola sopii parhaiten iltapäivällä alkaneen baarikierroksen illallispaikaksi, tai sitä seuraavan päivän lounaalle. Niihin tilaisuuksiin Sikalaa voi oikeastaan suositella.

2 kommenttia:

  1. Jos Sikalaan haluaa mennä suunnitelmallisesti, varatessa kannattaa erikseen pyytää pöytää salin puolelta. Muuten on käynyt usein niin, että pöytä on varattu kabinetin puolelta. Eikä kabinetti millään vedä vertoja varsinaiselle salille ja sen charmille.

    VastaaPoista
  2. Harmittaa kun Sikalasta saa hyvää ruokaa oluen kylkiäiseksi, mutta ruokaa ei saa terassille. Hyviä ruokailuterasseja ei todellankaan ole Helsingissä liikaa. Ei tosin muitakaan hyviä terasseja.

    VastaaPoista