lauantai 8. toukokuuta 2010

Elviira

Hinta-laatusuhteeltaan Helsingin paras menu on löytynyt. Elviiran kolmen ruokalajin menu maksaa vain 35 euroa, ja sillä hinnalla Elviira onnistuu erinomaisen ruoan lisäksi tarjoamaan sekä hemmottelua että yllätyksiä. Myös pidemmästä menusta poimitut ruokalajit olivat loistavia. Viinivalinnat, miljöö ja palvelu tukivat hienosti ruokia.

Hävettää, että kävin vasta ensimmäisen kerran kohta kaksi vuotta Punavuorenkadulla sijainneessa Elviirassa. Yhden käynnin perusteella laadun tasaisuudesta ei vielä voi sanoa juuri mitään, mutta tällaista tinkimätöntä osaamista yhdistettynä omaleimaisiin ideoihin ei voi muuta kuin ylistää.

3 kommenttia:

 1. Elviiran nettisivuilla lupaillaan ravintolan aukeavan kesäloman jälkeen uudistuneena. Toivottavasti ei kovin paljon uudistuneena kuitenkaan, kun vasta kerran ehdin käydä tässä vanhassa erinomaisessa paikassa.

  VastaaPoista
 2. Elviira jatkaa vakuuttavaa linjaa. Toinen illalliskäynti vahvisti ensimmäisellä kerralla koetun laadun ja rohkeutta löytyy. Listalla oli esimerkiksi siskonmakkaraa.

  Lounas on vielä käymättä, mutta ei ole epäilystäkään etteikö se olisi hintansa arvoinen: pääruoat 9€, alku- ja jälkiruoat noin 5€.

  VastaaPoista
 3. Elviira on sulkenut ovensa :(

  VastaaPoista