tiistai 11. toukokuuta 2010

Mamma Rosa

Mamma Rosan tarjonta perustuu pihveille ja pizzoille. Konstailematon paikka on helppo valinta monenlaiselle nälkäiselle seurueelle.

Sesongin kunniaksi tilasimme valkoista parsaa hollandaise-kastikkeella sekä pihvit, joiden lisukkeena oli samaa tavaraa. Parsan viehätys on sen hennossa maussa, ja se onkin parasta yksinkertaisesti tarjoiltuna. Alkuruoan parsat olivat vettyneitä ja mauttomia ja kastike tunkkaista. Koska Mamma Rosan parsaviikot ovat monivuotinen perinne, voisi olettaa keittiöstä löytyvän taitoa niiden valmistamiseen. Pääruoan mehevän pihvin rinnalla parsan mausta ei erottanut juuri mitään. Pihvikin olisi tosin saanut levätä ennen tarjoilua.

Heikon alun korvasivat hyvät jälkiruoat ja viinit, erityisesti maukas jälkiruokaviini. Parsan sijaan olisikin kannattanut tilata alkuruoaksi valkosipulietanat – niissä ei voi epäonnistua.

3 kommenttia:

 1. Aika mielenkiintoista että ravintoloitsija on poistanut arviot eat.fi sivustolta http://eat.fi/fi/helsinki/mamma-rosa

  Onkohan siellä ollut yhtä kirpakoita arvioita?

  VastaaPoista
 2. Aivan varmasti. Kävin Mammassa ja olin mykistynyt ravintolan siisteydestä. Kärpäsiä, likaiset vessat sekä ilmettömästi toimiva tarjoilija. Parempaakin löytyy, kiitos :D

  VastaaPoista
 3. Kävimme perjantai-iltana 18.2. Mamma Rosassa hyvät pizzat mielessä. Pettymys oli aikamoinen, kun pizzat eivät olleet kaupan pakastealtaan tarjontaa kummempia eikä kana-vuohenjuustosalaattikaan ollut kovin kummoinen. Mitä on tapahtunut Mamma Rosan keittiölle??

  VastaaPoista