tiistai 25. toukokuuta 2010

Sinisen huvilan kahvila

Espressokulttuuri on tasaisesti vallannut sijaa Helsingin kahvilamaailmassa, mutta perinteisellä suodatinkahvilla ja korvapuusteilla voi edelleen yltää kahviloiden eliittiin. Siitä erinomainen esimerkki on Töölönlahden rannalla sijaitseva Sinisen huvilan kahvila.

Maalaisromantiikkaa huokuva seesteinen tunnelma ja poikkeuksellisen upea maisema Töölönlahden yli nostavat Sinisen huvilan kahvilan Helsingin kiinnostavimmaksi kesäkahvilaksi. Mutta Sinisen huvilan kahvila ei ratsasta pelkällä sijainnillaan. Raakapakastepulliin kyllästyneelle paikka tarjoaa ihania tuoreita oman keittiön pullia ja herkullisia marjamehuja. Myös kahvilan aukioloajat ovat erinomaiset, sillä kesäisin herkuista voi nauttia joka päivä säävarauksella klo 8-22.

Aurinkoisena lauantaina kahvilassa oli mukavasti tilaa, eikä siihen voi olla syynä muu kuin kahvilan hieman syrjäinen sijainti. Helsingistä ei löydy upeampaa paikkaa nautiskella hellepäivästä kuin Töölönlahden kallioilla vaahteroiden varjossa.

1 kommentti:

  1. Paikat, joista saa kotoisen makuisia pullia ja muita leivonnaisia olisi hyvä kyllä listata. Mistä saa kaupungin parhaat pullat?

    VastaaPoista