sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kilim

Edellisestä käynnistä ravintola Kilimissä on ehtinyt vierähtää pari vuotta, mutta ei huolta: mikään ei ole muuttunut. Sama miljöö, sama tarjoilija, vanha tuttu ruokalista ja jopa entisellään pysyneet hinnat muistuttavat perinteisen lähiöravintolan konseptista, jossa kerran hyväksi todettua on turha mennä muuttamaan.

Kilimin kebab kuuluu pääkaupunkiseudun parhaimmistoon. Muita hyviä pääruokavaihtoehtoja ovat karitsan fileestä tehdyt vartaat. Alkuruoista mainioin on lampaan maksa – ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Aterian alkuun tarjoillaan lämmintä talon leipää ja pieni fetasalaatti.

Kun vertailuryhmänä ovat Espoon ravintolat, Kilim on väkisinkin kärkikastia – niin vähän kokeilemisen arvoisia ravintoloita Suomen toiseksi suurimmasta kaupungista löytyy. 15–24 euroa maksavat pääruoat ovat varmasti hintansa arvoisia, ja vain äitienpäivän kaltaisina juhlapyhinä rahoilleen ei saa täyttä vastinetta. Muuten Kilim aina onnistunut tarjoamaan hyvää ruokaa erittäin kohtuulliseen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti