maanantai 9. elokuuta 2010

Tokyo 55

Sushipaikkoja tuntuu nousevan Helsinkiin jatkuvasti lisää. Silti torstaina päivällä oli vaikea saada samaksi illaksi pöytää. Tokyo 55:n kohdalla onnisti, mutta tyhjiä pöytiä ei sielläkään illalla ollut yhtään.

Tokyo 55 oli ilahduttavasti laskenut hintoja arvonlisäveron alennuksen myötä, ja hinta-laatusuhde oli ainakin tämän käynnin perusteella hyvä. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä sekä tarjoilijan suositukset onnistuneita. Alkuruoaksi nautitut sushit ja sashimit olivat hyvää perustasoa. Erityisesti listan erikoismakirullat maistuivat. Pääruokavalikoimasta poimitut marmorihärkä ja karitsan kyljys olivat mainioita annoksia. Kolmen käynnin perusteella arvioituna ruoka on tasalaatuista ja take away -palvelukin toimii kitkattomasti.

Tokyo 55 sopii sushin nautiskeluun suuremmallakin porukalla, sillä kellarin ravintolasali on varattu ryhmille. Ryhmille on tarjolla myös sushikursseja. Monipuolisen tarjonnan lisäksi Tokyo 55:n vahvuuksia Helsingin sushipaikkojen joukossa ovat hyvä palvelu ja hinta-laatusuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti