torstai 26. toukokuuta 2011

Kitchen g18

Kuluvan kevään aikana toimintansa aloittanut Kitchen g18 tarjoaa hyvää ruokaa Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa. Omistajat tunnetaan muun muassa mainioista Soppakeittiöistä Hakaniemen hallissa ja Kauppahallissa.

Helsingissä on kuitenkin jo niin paljon hyviä ravintoloita, että pelkästään hyvällä ruoalla on vaikea erottua. Vaikka kaikki illan annokset olivat onnistuneita, on vaikea löytää syytä valita juuri Kitchen g18, kun tarjolla ovat myös Ateljé Finne, Muru, Aito ja kattava lista muita laaturavintoloita. Ruokalista nojaa klassikoihin, mutta ei uskalla luottaa vain niihin. Avara miljöö on viihtyisä, muttei erotu juurikaan kaupungin ravintoloiden yleisestä linjasta. Palvelu oli ystävällistä, mutta tutun neutraalia.

Toki laadukkaita, klassiseen ruokaan keskittyviä ravintoloita tarvitaan Helsinkiin paljon. Ne ovat paikkoja, joihin yritykset vievät asiakkaitaan ja perheet isovanhempiaan, sillä tutut maut sopivat epäyhtenäiselle ruokailijajoukolle. Mutta hyvä ruoka Helsingissä jo osataan, joten nyt olisi aika panostaa tunnelmaan ja palveluun sekä omaan tyyliin. Ravintoloiden massasta erottuminen on sittenkin vielä helppoa. Sen ovat osoittaneet esimerkiksi Farang ja Lupolo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti